Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predah od politike

VIDEO: Predah Obame u Yellowstoneu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobro raspoložen u društvu svoje obitelji predsjednik SAD-a Barrack Obama ovaj je vikend posjetio Yellowstone.

Neopterećen posljednjim izazovima, barem se tako činio, kojima želi promijeniti zdravstveni sustav, predsjednik je na nekoliko sati uzeo predah i od ostalih političkih tema. Nakon zapanjujućih prizora gejzira u nacionalnom parku Yellowstone koje je promatrao u zagrljaju svoje supruge Michelle i kćerki Sashe i Malie, prvi čovjek SAD-a svratio je na sladoled, prenose agencije.

Pročitajte i ovo PR oglas King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

Inače, Obama se ovaj vikend bavi promocijom promjena u zdravstvenom sustavu Sjedinjenih Država. Tako je i tjedno obraćanje nacije posvetio toj temi, a sada i na terenu lobira za ideje svoje administracije, ublažavajući otpore njegovom glavnom prioritetu na području unutrašnje politike. Nedavno se okomio na osiguravateljske kuće zbog odbacivanja korisnika koji obole i zbog prisiljavanja pacijenata da plaćaju velike troškove liječenja.

'Mi smo taoci zdravstvenih osiguravatelja koje negiraju ili ne žele platiti troškove koje si ljudi ne mogu priuštiti', rekao je Obama prošli tjedan u Montani. Predsjendik SAD-a građane želi upoznati s prednostima plana za reorganizaciju osiguravateljskog sektora, proširenje zdravstvenog osiguranja i smanjenje troškova liječenja.

Konstantno eksponiranje predsjendika s obitelji je:

  • Odlično
  • Pretjerano

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene