Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmoreni plavci

VIDEO Kada naljutite iscrpljenog policajca....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Antivladini prosvjedi u Turskoj traju već tjednima, preko 5.000 osoba je ozlijeđeno i pet smrtno stradalo u njima. Niti prosvjednici, niti policija spavaju, a to negdje i na nekome mora uzeti danak.

Na internetu se pojavila video snimka turskog policajca koji je naprosto izbezumljeno reagirao na djevojku koja je fotografirala njega i njegove kolege tijekom prosvjeda u Turskoj.

Pročitajte i ovo Noćni klub u Istanbulu Devet privedenih Otkriven uzrok požara koji je odnio 29 života u Istanbulu Slika nije dostupna Nakon tragedije u Ankari Velik prosvjed u Istanbulu protiv vlade: Erdoganu klicali 'ubojico!'

>> Prosvjedi u Turskoj: MOĆ TIŠINE - novi način otpora!

Prvo joj je prišao drugi policajac, koji je zatražio njezine dokumente, da bi iza njega pristigao i iznervirani policajac, koji je stao vikati na nju govoreći joj kako fotoreporteri samo slikaju policiju, a ne prosvjednike.

'Zar su policija loši momci? Činite nas bijesnima!', proderao se interventni policajac, koji je prethodno i tresnuo svoju zaštitnu kacigu o tlo.

'Što hoćeš da napravim? Hoćeš da prdim?', vikao je policajac na djevojku, koja se prestrašena okrenula u drugom smijeru i napustila mjesto događaja.

Puna dva tjedna interventna policija dežura nad prosvjednicima, a u komentarima ispod videa mnogi tvrde kako ti policajci čitavo to vrijeme nisu bili kod kuće te da spavaju na ulicama i da su iscrpljeni, baš kao i prosvjednici.

Policija je protiv prosvjednika koristila suzavac, vodene topove, palice i štitove, no prosvjednici nisu pokleknuli, a zamjenik premijera Erdogana, Bulent Arinc, rekao je kako je spreman poslati i vojsku na prosvjednike, ako bude potrebno, prenosi Business Insider.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene