Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povod obiteljska svađa?

VIDEO Pomahnitali muškarac pretukao 4 medicinske sestre metalnom cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charles Emmett Logan (68) iz gradića St. Paul u Minnesoti metalnom je cijevi usred bolnice pretukao više medicinskih sestara, a mahnito jureći kroz hodnike St. John's bolnice, rastrojeni je muškarac napao svakog tko bi mu se našao na putu.

Četiri medicinske sestre zadobile su ozljede u napadu, uključujući jednu s probijenim plućnim krilom te drugu sa slomljenim zapešćem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Uzrok napada nije poznat, no prema riječima medicinskog osoblja bolnice, Logan je patio od paranoje. Policija ga je pronašla tri bloka dalje od bolnice te su ga pokušali rušiti elektrošokerom, no elektrode se nisu uhvatile za njega.

VIDEO Pronađena oteta djevojka sa snimke koja je svijet ostavila bez teksta

Na kraju su ga policajci morali fizički rušiti na tlo i obuzdati, no samo nekoliko sekundi nakon što su mu stavljene lisičine na ruke, Logan se srušio mrtav na tlo. Njegovo tijelo poslano je na obdukciju.

Jedan policajac s mjesta događaja rekao je da je Loganov odvjetnik Shane Perry pojasnio da se incident dogodio nakon velike obiteljske svađe u bolnici ranije istog dana.

Logan je rekao Perryju u bolnici da želi prodati kuću i dati pola novca unucima, što je za njegovog odvjetnika bio znak da želi i rastavu braka sa suprugom, prenosi Daily Mail.

Kad je obitelj napravila scenu u bolnici, Perry je, kaže, otišao. Pogledajte na videu što se ubrzo nakon toga dogodilo i što su zabilježile nadzorne kamere.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene