Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoubičajen prosvjed

VIDEO: Pomahnitale prostitutke pokušale se zapaliti zbog policijskih racija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine prostitutki prosvjedovalo je u seulskoj Crvenoj četvrti, a neke od njih su se čak pokušale i zapaliti.

 Oko 400 njih sjatilo se na ulice noseći baseball kape, maske i sunčane naočale izvikujući 'Garantirajte nam pravo na život!'. U jednom trenutku dvadesetak odjevenih samo u donje rublje ih se natopilo zapaljivom tekućinom, no u posljednji čas prisutni su ih spriječili da se zapale.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

>> Oženio 60 djevojaka, sve ih prodao u bordel

Zatim se neke sjele na pod i započele plakati i zapomagati dok su ih druge žene tješile. Tijekom prosvjeda došlo je do manjih sukoba s policijom koja je nadzirala prosvjed, no većih okršaja nije bilo, javlja AP. Prostitucija u južnoj Koreji je ilegalna i policija u posljednje vrijeme pokušava stati na kraj toj djelatnosti. Organizirane su racije u lokalne bordele, te policajci stoje ispred njih i tjeraju potencijalne mušterije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene