Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije bilo mjesta'

VIDEO Kakvi neljudi - Nevjerojatno što su prevozili na krovu automobila pri brzini od 110 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija spašavanja snimljena je kamerom postavljenom u policijskom automobilu.

Kamerom postavljenom u policijskom automobilu snimljena je akcija spašavanja četiri uplašena štenca iz kaveza koji je bio zavezan za krov kombija koji se u petak vozio na autocesti u Ohiou, piše NBC News.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva" Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policija je vozača i njegovu obitelj zaustavila nakon više poziva pristiglih na 911 broj. Psi koje je 'izudarao' vjetar, srećom nisu bili ozlijeđeni.

'Pitao sam ih zašto pse nisu vozili u automobilu, a on mi je rekao da je imao mnogo važnijih stvari za staviti u vozilo, misleći na svoju djecu, te da nije bilo mjesta', rekao je narednik Kris Beitzel.

Objavljivao bolesna videa u kojima zmiju hrani prestravljenim štencima

Šesteročlana obitelj vozila se brzinom od oko 110 kilometara na sat kada ih je sustigla policija. Bili su na putovanju dugom 480 kilometara.

Prestrašeni psići zbili su se u kavezu. Beitzel je objasnio da nisu htjeli napustiti jedni druge. Kada ih je pokušao izvući, puzali su natrag.

Obitelj je predala štence policiji, te su dobili upozornje. Životinje su odvedene u veterinarsku bolnicu, nakon čega će biti odvedeni u sklonište za životinje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene