Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Policajac pretukao suvozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
LiveLeak je objavio snimku kamere policijskog vozila koja je prošlog prosinca zabilježila nešto što je trebalo biti rutinska kontrola prometa u Blackwellu. Nakon što je policajac zaustavio vozilo i pokušao uhititi suvozača, dolazi do sukoba i čini se, pretjerane uporabe sile.

Prometni policajac Mitchell u Blackwellu je zaustavio kamion i zatražio vozačku dozvolu vozačice 33-godišnje Patricije Gail Burkett i suvozača, 27-godišnjeg Shauna Paula Alexandera.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Očevid u tijeku FOTO Detalji velike nesreće kod granice: Teretnjak se zabio u kolonu, vozila smrskana, ozlijeđeno 18 osoba, među njima i djeca Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

Nakon što je dobio vozačke dozvole tražio je suvozača da izađe iz vozila, okrene se i stavi ruke na leđa.

Suvozač Alexander je izašao iz kamiona i povikao 'Što to radite?', nakon čega ga je policajac u lice pošpricao sprejem. Aleksander je počeo vikati i njih dvojica više nisu u kadru.

Alexander je optužen za napad na policijskog službenika, opiranje uhićenju i posjedovanje droge, a Burkett za pokušaj bjega od policije, ometanje policije u obavljanju dužnosti i posjedovanje droge.

'Na snimci se ne vidi pretjerana uporaba sile', kometirao je ovaj događaj šef policije u Blackwellu Fred LeValley.

No, ono što ne pokazuje snimka ne znači da se nije dogodilo, naročito ako se u blizini policijskog vozila čuje vika nesretnog suvozača.

Cijelu snimku spornog događaja pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene