Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrzo je vozila

Policajac šokerom 'tretirao' 72-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nako što je policajac u SAD-u zaustavio 72-godišnju ženu jer je vozila prebrzo, a ona, prema njegovim riječima, odbila potpisati napisanu kaznu, on ju je ozlijedio šokerom na dva mjesta i priveo u policijsku postaju.

 

 

Pročitajte i ovo Staford, ilustracija (Foto: Getty Images) doznaje Dnevnik Nove TV Ne ide u istražni zatvor: Vlasnik staforda koji je usmrtio 82-godišnju ženu branit će se sa slobode Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

 

Katheryn Winkfein iz Granite Schools u Texasu, američki policajac, nakon što ju je dva puta ozlijedio šokerom, vezao je lisicama i odveo u zatvor jer se opirala uhićenju, objavio je Fox News. Zamjenik je rekao da, kada je zatražio Winkfein da se potpiše na kaznu za prebrzu vožnju, ona je to odbila, razgovarala je s njim neprimjereno i bila je nasilna, te je bio primoran koristiti šoker.

Winkfein je priznala da je vozila brže od dozvoljenog, ali odbija ostale navode zamjenika te je unajmila odvjetnika da je zastupa. ‘Imam ozlijede na dva mjesta. To je nestvarno. To je poput električnog šoka’, rekla je 72-godišnjakinja. ‘Nisam se svađala niti tukla. To je laž. Sve je to laž’, dodala je Winkfein. Snimka s kamere na policijskom autu, koju možete pogledati u priloženom videu, barem će dijelom rasvijetliti događaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene