Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije birao riječi

VIDEO Brutalan ispad šefa ruske ekstremne desnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Žirinovski na pressici je izvrijeđao novinarku RT-a i pozvao troje svojih suradnika da je javno siluju.

Proteklog vikenda šef ruske ekstremne desnice i ultranacionalist, Vladimir Žirinovski, izazvao je bijes javnosti nakon što je reporterku RT-a, Stellu Dubovitskaju, izvrijeđao u šovinističkom i homofobnom naletu te čak pozvao i svoje suradnike da je siluju. Kako je bila riječ o pressici, sve je naravno snimljeno kamerom.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Komentirao ukrajinski plan Ruski ministar o mirovnim pregovorima s Ukrajinom: "Spremni smo voditi razgovore, ali..." Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

Da stvar bude gora, Dubovitskaja je još i trudna pa je potražila i liječničku pomoć zbog pretrpljenog šoka, prenosi Daily Mail. Žirinosvki joj je rekao kako trudnice ne bi uopće trebale raditi, uz salvu pripadajućih uvreda.

Pitali Putina: 'Kad ćete nam predstaviti ženu?' Evo što je odgovorio

RT razmišlja podnijeti tužbu protiv Žirinosvkog, koji se kasnije javno ispričao za svoj ispad. Povjerenstvo za etička pitanja ruskog parlamenta pozabavit će se njegovim ispadom.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene