Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

VIDEO Poginuo u naletu konja na utrci dok je prelazio stazu za utrku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatičan događaj dogodio se u Peruu na jednoj utrci konja u koja je završila smrću jednog od gledatelja utrke.

Obožavatelj utrka konja, Faustino Landeo Delgadillo (50), umro je u bolnici od težine zadobivenih ozljeda u naletu konja. Nesreća se dogodila u gradu Acobambi, udaljenom oko 450 kilometara od Lime, a Delgadillo je, iz nerazjašnjenih razloga prelazio stazu za utrku blizu ciljne linije, u trenutku kad je na njega naletio konj u punom galopu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos na letu Nakon 90 minuta leta zrakoplov se morao prisilno okrenuti: Razlog je nevjerojatan! Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time"

Delgadillo je umro od posljedica teških ozljeda i zakazanja respiratornog sustava. U naletu je stradao i sam jahač, no on je izvan životne opasnosti i očekuje se njegov potpuni oporavak od pada.

Stravičan lančani sudar: 34 mrtvih, 70 ozlijeđenih

Agencija Reuters prenosi, pozivajući se na lokalne medije, da je Delgadillo u trenutku nesreće razgovarao na telefonu i da je bio pod utjecajem alkohola.

Iako se dogodila strašna nesreća, to nije zaustavilo daljnji tijek događanja, a pobjednički konj 'Kina' dobio je prvu nagradu zajedno s njegovim jahačem. Nagrade je uručio gradonačelnik Acbambe, Alvar Capcha Ortiz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene