Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u Australiji

VIDEO: Po uputama medija tražili djevojčicu, pronašli torzo žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starija Aboridžanka koja je tvrdila da je vidjela lokaciju tijela nestale šestogodišnje djevojčice u svom snu, dovela je policiju do torza za koje se vjeruje da pripada drugoj nestaloj osobi, ženi iz Sydenya, izvijestili su australski mediji.

'Na mjestu gdje je rečeno da ćemo naći nestalu djevojčicu, pronađen je torzo mlade žene', rekla je Pamela Young iz policijskog odjela za ubojstva. Pronađeni dio tijela, kako su izvijestili mediji, pripada nestaloj Kristi McDougall koja je posljednji put viđenja 19. lipnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kao jastuk Dvogodišnja djevojčica odlutala i izgubila se u šumi: Kada su je pronašli, dočekao ih je nevjerojatan prizor Ilustracija Nije se vratila nakon šetnje Stigle dobre vijesti: Pronađena 12-godišnjakinja koja je nestala u Osijeku

'Žena je rekla da ima osjećaj da će biti dobro da dođemo na ovo mjesto. Neobične su nas okolnosti dovele ovamo', rekla je Young. Cheryl Carrol-Lagerwey, policiju je dovela do lokacije na kojoj je vjerovala da će pronaći tijelo mlade Kieshe Abrahams, nestale dok su njezini roditelji gledali televiziju u dnevnom boravku, a ona spavala u svojoj sobi.

Carrol-Lagerwey rekla je da nije medij, ali da je ovu lokaciju vidjela u snu. 'Ne znam, nisu tu vizije, to je bilo u meni', rekla je Cheryl.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene