Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO Vozač kamiona čudom preživio OVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijana 25-godišnjakinja autom se svom silinom zabila u kamion, koji je zatim sletio s vijadukta te se prevrnuo. Vozač je čudom preživio te se oporavlja u bolnici.

Vozač kamiona u Bostonu čudom je preživio stravičnu nesreću koju je skrivila jedna pijana vozačica automobila.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako se auto, kojim je upravljala 25-godišnja Vivencia Bellegarde, silovito zaletio u kamion koji je zatim probio zaštitnu ogradu, sletio s vijadukta te se prevrnuo.

>> VIDEO Nevjerojatna snimka nesreće iz koje su svi izašli neozlijeđeni

WCVB javlja da je do nesreće došlo u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima na velikoj petlji u Bostonu, koja je zbog očevida i raščišćavanja bila zatvorena nekoliko sati.

Kamiondžiju Paula Healyja (35) vozilom hitne pomoći prebacili su u obližnju bolnicu, a liječnici ondje tvrde da je pretrpio ozljede koje nisu opasne po život.

Vivencia je prošla bez ozljeda. Nedugo nakon nesreće protiv nje je podnesena prijava zbog nekoliko prometnih prekršaja. Suđenje čeka u pritvoru iz kojeg može izaći tek ako uplati jamčevinu u iznosu od 10.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene