Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorne kamere

VIDEO Otkriveno gdje je partnerica pariškog terorista bila prije napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hayat Boumeddien partnerica je teorista koji je držao taoce u paričkoj trgovini.

Objavljena je nadzorna snimka iz zračne luke koja navodno prikazuje Hayat Boumeddien, partnericu ubijenog terorista Amedyja Coulibalyja, kako stiže u Istanbul iz Madrida 2. siječnja, piše Independent.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Podsjetimo, mediji su ranije objavili kako ona za vrijeme terorističkog napada ipak nije bila u Parizu kako se sumnjalo, nego je preko Turske otputovala u Siriju.

Turska novinska agencija Anatolija izvijestila je da je ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu rekao da je 26-godišnjakinja stigla u Istanbul 2. siječnja, nekoliko dana prije napada u Parizu, te da Turska nije dobila nikakav zahtjev od Francuske da joj ospori pristup zemlji.

Policija zbunjena - Osumnjičena teroristica nije ni bila u Francuskoj?

Francuske vlasti za njom su izdale tjeralicu nakon što je policija ubila njenog partnera Amedyja Coulibalyja nakon upada u košer trgovinu u kojoj je držao taoce. Francuzi je opisuju kao naoružanu i opasnu.

Cavusoglu je potvrdio kako postoji snimka žene u zračnoj luci.

'Kasnije je odsjela u hotelu s još jednom osobom i prešla u Siriju 8. siječna. Ovo možemo reći na temelju telefonskih zapisa', rekao je.

Život izgubilo 17 ljudi

Dakle, i prema njegovim riječima ona je bila u Turskoj u vrijeme napada na satirički magazin Charlie Hebdo 7. siječnja, a sljedeći dan krenula je u Siriju.

Francuska: 3,7 milijuna ljudi u mimohodu, državnici u prvom redu držali se za ruke

Podsjetimo, u tri dana nasilja u Francuskoj je život izgubilo 17 ljudi. Poginula su i tri napadača, a na početku se sumnjalo da je i Boumeddiene bila u trgovini kada je u nju upala policija te da je uspjela pobjeći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene