Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gadno se ozlijedio

VIDEO Panika na predizbornom skupu: Politički vođa pao s dizala!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mogući budući premijer Pakistana Imran Khan pao je s improviziranog dizala koje ga je na jednom predizbornom skupu u Lahoreu trebalo podignuti na pozornicu. S ozljedama glave i kralježnice završio je u bolnici.

Jedan od vodećih pakistanskih političara Imran Khan, koji je prije političke karijere bio među najboljim igračima kriketa u povijesti, oporavlja se u bolnici nakon što je pao s improviziranog dizala na jednom predizbornom skupu u Lahoreu.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

Na snimkama sa skupa vidi se Khan kako s još tri osobe pada s dizala koje ih je trebalo podignuti na pozornicu visoku oko pet metara. Nedugo potom među okupljenima je zavladala panika i opći kaos.

>> Ubijen tužitelj u procesu ubojstva Benazir Buto

BBC javlja da Khan ima nekoliko šavova na području glave te da je pretrpio ozljede kralježnice, ali liječnici vjeruju da će se oporaviti. Jedan od njegovih konkurenata, bivši pakistanski premijer Nawaz Sharif, otkazao je nekoliko svojih skupova u znak solidarnosti s Khanom.

Parlamentarni se izbori u Pakistanu održavaju u sljedeću subotu, a zasad nema informacija je li nesreća u Lahoreu ikako utjecala na Khanove šanse da postane novi premijer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene