Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziva snimka

VIDEO Ova nasmijana djevojka upravo NARUČUJE UBOJSTVO svog supruga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Julia Merfeld, 21-godišnja majka dvoje djece iz Michigana, proglašena je krivom jer je naručila ubojstvo svog 27-godišnjeg supruga. Očekuje se da će biti osuđena na doživotni zatvor.

Prema tvrdnjama istražitelja, ona nije htjela zatražiti razvod da ne bi time svome suprugu slomila srce pa je odlučila naručiti njegovo ubojstvo. Rekla je kako je to lakše, piše Daily Mail. U istrazi je korištena i šokantna video snimka na kojoj Julia ulazi u automobil 'plaćenog ubojice', koji je zapravo bio policajac na tajnom zadatku. Snimku je objavilo tužiteljstvo.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Na snimci Julia posve opušteno razgovara s 'ubojicom' o tome kako bi htjela da izvede ubojstvo, da li da bude izvršeno vani ili u kući te kada i kako će platiti 'posao', s obzirom na to kada će biti isplaćeno životno osiguranje njezinog supruga nakon smrti. Julia se tijekom razgovora, očito bez ikakve grižnje savjesti, smije i šali. 'Velikodušno' se složila da nikako ne bi željela da njezin suprug pati.

Zaželjela je da, ako je ikako moguće, ubojstvo bude izvedeno negdje izvan kuće kako ne bi bilo nereda i kako njezinoj prijateljici, s kojom bi htjela živjeti, ne bi bilo neugodno boraviti u kući u kojoj je počinjeno ubojstvo.

Inače, policija je za njezin plan doznala kada im je to dojavio njezin kolega Carlos Ramos. Prema njegovim riječima, 21-godišnjakinja je prvo njemu ponudila 50.000 dolara za ubojstvo, no on je to dojavio policiji i dogovorio da se Julia suusretne s plaćenim ubojicom', a zapravo policajcem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene