Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čovjekov najbolji prijatelj

VIDEO Ova će vas snimka zgroziti i ganuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Životinje koje skončaju pod kotačima vozila, često nitko nikad niti ne primijeti, no jedan takav slučaj u Litvi, ipak je ostao zamijećen.

Nepoznati vozač je na autocesti Vilnius-Panevėžys u četvrtak naletio na psa koji je pokušao s još dvoje pasa prijeći prometnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Građani, pripazite! Doznali smo odgovor na pitanje koje muči sve zagrebačke vlasnike pasa i mačaka: "Jasno je da to ni izbliza nije dovoljno" Zbrinjavanje psećeg otpada - 1 Novi sustav odvajanja Mala stvar prerasla je u velik problem: Zagrepčani se pitaju kamo s izmetom kućnih ljubimaca

>> VIDEO Labrador Eddie je slijep, o njemu brine mješanac Milo

Svojeg pregaženog prijetelja, dvoje preostalih pasa nisu htjeli napustiti, već su nasred autoceste ostali uz njega, a sve je kamerom s mobitela zabilježila Bridget Kymantaitė, šefica litvanske organizacije za zaštitu životinja, prenosi LiveLeak.

Kymantaitė je pozvala kolege upomoć pa je preostalo dvoje pasa prebačeno u privremeni dom u gradu Panevezysu. Pretpostavlja se kako se radilo o psima lutalicama iz obližnjeg sela.

Pogledajte ovu tužnu i ganutljivu snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene