Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

VIDEO Muškarac 'oživio' i uzrokovao prometni kaos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prometnici u američkom gradu Atlanti snimljena je bizarna situacija u kojoj je gotovo onesviješteni muškarac naglo pomahnitao.

Ekipa lokalne televizijske postaje u Atlanti prisustvovala je pomalo bizarnoj situaciji na jednoj od gradskih prometnica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Sasvim su slučajno naletjeli na jedan zaustavljeni kamionet, čiji je vozač pognute glave odavao dojam da je ili pred padom u nesvijest ili pred povraćanjem od slabosti. U jednom mu je trenutku iz usta počela nekontrolirano curiti slina.

>> VIDEO Umjesto u dvorište, auto parkirao na krov susjedove kuće!

Iza kamioneta su se počele stvarati nepregledne kolone vozila, a sama novinarka WSB-a nazvala je hitnu službu. Do mjesta događaja probila se jedna ekipa lokalne službe za hitne situacije na autocestama (HERO), čiji su djelatnici malaksalom vozaču priskočili u pomoć.

Počeli su s uobičajenim postupkom oživljavanja, a jedan od djelatnika pokušao je ugasiti vozilo. U tom se trenutku muškarac u kamionetu probudio, naglo uspravio glavu, naglo odgurnuo jednog spasioca i nagazio na gas.

Stotinjak metara dalje zabio se u dva vozila i uzrokovao lančanu nesreću s ukupno pet oštećenih auta. No, seriji bizarnih događaja ni tu nije bio kraj.

S obzirom da policija na mjesto događaja još nije uspjela stići, jedan je djelatnik HERO-a ponovno krenuo prema kamionetu s namjerom da obuzda vozača. Uspio je ugasiti vozilo i izvući ključ, no muškarca nije uspio zaustaviti.

Izletio je iz kamioneta, otrčao s ceste prema šumarku, preskočio nekoliko grana jednog stabla, a zatim i žičanu ogradu. Otada ga nitko nije vidio.

Policija u Atlanti zamolila je sugrađane za pomoć u potrazi za neidentificiranim muškarcem. Incident se dogodio proteklog vikenda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene