Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijeka vode sručila se na grad

VIDEO Strašna bujica nosila sve pred sobom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažna bujica je zabilježena na videu.

Pročitajte i ovo U Ninu se izlila riječica - 11 jaka kiša i olujno jugo FOTO/VIDEO Velika poplava na području Zadra: Zabilježen najjači udar juga - 98 kilometara na sat Slika nije dostupna Nezapamćena oluja Panika u Torontu!

Jaka oluja praćena obilnom kišom koja je pogodila Atenu, napravila je pravu bujicu kroz ulice, a snimka nevjerojatnog prizora objavljena je na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Grčku su u petak navečer pogodile velike poplave nakon što se uragan Gonzalo sa zapada Europe premjestio prema Grčkoj. Žrtava nije bilo, ali nastala je pozamašna materijalna šteta.

Vremenskom nepogodom posebno je pogođena atenska periferija Atika. Vatrogasci su dobili više od 850 poziva, a vozila su blokirana u četvrti Ilion u kojoj je razina vode nakon sat i pol obilnih oborina bila oko 14 centimetara.

Grčku pogodile poplave i potres

U nekim dijelovima zemlje prekinute su željezničke linije, a brojni su vlakovi kasnili. Velik broj brodova zbog snažnog je vjetra ostao usidren u Pireju. Snažan vjetar koji je rušio stabla i pokidao električne vodove, puhao je u petak i u Solunu, drugome po veličini grčkom gradu.

Nevrijeme je zahvatilo sve pokrajine Grčke te također i otoke, napose Rodos.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene