Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povukli čovjeka u more

VIDEO: Valovi od 3 metra povukli muškarca u more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tropske oluje koja je prije dva dana prošla blizu obale Rio de Janeira valovi veliki i do 3 metra iznenadili su kupače i šetače. Iako ih je većina uživala u njima, najmanje jednu osobu su povukli u more.

Nakon oluje izašlo je sunce i svi su pohrlili na plaže. Valovima koji su dosezali i do 3 metra najviše su se razveselili surferi na plaži Ipanema, no ni šatači nisu ostali imuni. I mnogi šetači su stajali na obali i čekali da ih zapljusne val.

Pročitajte i ovo Ilustracija Burna rasprava Zabranili nudiste i žesticu na plažama: "Zna se čemu vode gin tonic i juice votka. Kad krene party, zna se kako to završava" Slika nije dostupna Na dnu mora Obitelj stradalih u kobnom letu Air Francea želi da se sva tijela izvade

No, iako se većini činilo da su valovi potpuno bezazleni, spasioci su budno pratili što se događa i pazili da se kupači i šetači previše ne približe mjestima gdje su opasne struje. Ipak, nisu na vrijeme vidjeli da jedan muškarac stoji na stijenama preblizu valovima. Uskoro ga je more povuklo, no brza intervencija spasila ga je moguće tragedije.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene