Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odrezanom glavom rugao se policiji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vince Weiguang Li, 40-godišnjak osumnjičen da je izbo i dekapitirao putnika iz autobusa, prvi se put pojavio na sudu, a prijete mu optužbe za teško ubojstvo.

Do zgrade suda prošetao se pognute glave i u lisicama, i nije ni pokušao nešto reći okupljenima. U prvom izlasku perd suca, nije odgovorio na postavljeno pitanje da li će imati odvjetnika, samo je potvrdno zaklimao glavom na sučevom pitanje brani li se šutnjom.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju

Tužitelj je pak zatražio psihološku provjeru osumnjičenika kako bi se otkrilo da li je pati od nekih psihičkih poremećaja, te da li je u stanju podnijeti suđenje.

Iako vlasti nisu otkrile identitet ubijenog muškarca, njegovi prijatelji identificirali su ga kao Tima McLeana. Nakon vijesti o napadu, šokirani prijatelji i poznanici na Facebooku su organizirali posebnu grupu 'RIP Tim'.

Također, policija nije otkrila nikakave druge detalje vezane uz ovaj stravični slučaj, samo su potvrdili da osumnjičenik nema nikakavu kriminalnu prošlost.

>> Strava u autobusu: Napadač putniku odrubio glavu

Ubojstvo koje je zapanjilo svijetu, dogodilo se u četvrtak navečer na relaciji busa Edmonton - Winnipeg u Kanadi.

Očevici opisuju da se sve dogodilo dok su neki putnici spavali a drugi gledali film na televizoru. U autobus je tada bilo 37 putnika. Žrtva je u autobus ušla u Edmontonu, a osumnjičenik je u autobusu do tada proveo oko sat vremena, i u početku nije sjedio pored žrtve, ali je pored tragičnog muškarca sjeo nakon kratke pauze.

Ubrzo nakon što su se putnici nakon kratke pauze u vožnji vratili u autobus, osumnjičeni je, bez ikakvog razloga, napao nožem muškarca koji je sjedio pored njega izbo ga nekoliko puta, a drugi su putnici počeli bježati od njega. Zatim je osumnjičeni odrezao muškarčevu glavu, pokazao ju svima i počeo sjeckati tijelo.

Vozač je zaustavio autobus nakon što je vidio što se događa, a putnici su u strahu istrčali iz njega. Nakon par trenutaka trojica muškaraca, vratili su se u autobus.

Osumnjičeni je glavu žrtveodrezao velikim lovačkim nožem. Okrenuo se prema trojici, a oni su, preplašeni, brzo napustili bus. Zablokirali su vrata na koja je osumnjičeni nasrnuo. I dok su oni čuvali vrata, osumnjičeni se mirno vratio do žrtve, uzeo njegovu odrezanu glavu i pokazao im ju. Očevici kažu kako je glavu pokazivao i policiji s podsmijehom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene