Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sređena za snimanje

VIDEO Našla se na vlastitom vjenčanju, a da nije ni znala za njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Christina je bila uvjerena da pomaže prijatelju fotografu u njegovom projektu, a onda je ugledala oca.

Djevojka koja je bila uvjerena da je odjenula vjenčanicu zbog fotografiranja, ubrzo je otkrila da je zapravo odjevena za svoj veliki dan. Christina je naime mislila da odlazi u lokalni šoping centar pomoći svom prijatelju fotografu u njegovom posebnom svadbenom projektu, a rasplakala se kada je shvatila da su na lokaciji njezini voljeni koji čekaju da kaže sudbonosno da, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Mirnesa S. Zaljubljena i zaručena Miki u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje, a iz jednog razloga svog zaručnika još nije upoznala: "On također želi djecu" Slika nije dostupna Uništila vjenčanicu VIDEO Umjesto konfeta, baka na mladenku bacila OVO!

Za vrijeme lažnog fotografiranja iznenadila se ugledavši svog oca Michaela odjevenog u smoking, s cvijećem u rukama.

VIDEO Zanima vas kako izgleda svadba u Rusiji? Ovako!

'Danas se udaješ', rekao joj je, a ona ga je zagrilila istovremeno brišući suze. S druge strane božićnog drvca događala se prava strka dok su uzvanici i njezin zaručnik Brian, inače mozak cijele operacije, zauzimali pozicije.

Nekoliko trenutaka kasnije uslijedilo je vjenčanje pred oduševljenim gostima, a video koji je, među ostalim, sniman i bespilotnom letjelicom koja je nadlijetala gomilu objavljen je na YouTubeu. Pogledajte kako je sve izgledalo:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene