Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva ideja

VIDEO Objavljena je snimka bijega iz zatvora - I ovako nešto još nikad nismo vidjeli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao u akcijskim filmovima...

Nakon što su gangsteri Denis Lefebvre, Yves Denis i Serge Pomerleau pobjegli iz zatvora u Quebecu, Kanada, za njima je pokrenuta međunarodna potjera.

Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako dvojica zatvorenika hodaju blizu ograde s bodljikavom žicom prije prizemljenja helikoptera koji će ih uskoro odvesti u slobodu.

No, unatoč pomno isplaniranom planu bijega, zatvorenici su oktriveni i ponovno uhićeni nakon samo dva tjedna. Skrivali su se u Montrealu, a uhićeni su u luksuznom stanu na 10. katu zgrade.

Dopuštenje za javno objavljivanje ove snimke nadzorne kamere dao je Vrhovni sud Quebeca nakon što je pregledana na sudu.

Ova trojica osuđenika u zatvoru su boravila zbog trgovine drogom, urote i gangsterizma. S obzirom da su ponovno uhićeni, sad se suočavaju s novim sudskim postupkom u kojem se terete optužbom za bijeg iz zatvora te za izbjegavanje zakonskog skrbništva.

Pročitajte i ovo Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene