Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neposlušni ljubimac

VIDEO: Obama ne može izaći na kraj sa psom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener pasa, poznatiji kao 'Šaptač psima' kritizirao je predsjednika Baracka Obamu da pogrešno trenira svog ljubimca.

Cesar Milan tvrdi da predsjednik pod hitno mora dovesti psa Boa u red. Treneru naime smeta kad na snimkama ugleda kako neposlušni pas, dok ga Obama vodi na uzici, redovito gura u svim smjerovima.

Pročitajte i ovo Zlatni retriver, ilustracija (Foto: Getty Images) - 3 u dvorištu im ubili dva zlatna retrivera Vlasnici neutješni: ''Prvo su nam ih otrovali, ali izvukli su se. Kakav to čovjek mora biti?'' Slika nije dostupna Znala je sve Što je Jacqueline Kennedy 14 godina pisala irskom svećeniku?

>> Michelle Obama Baracku prijeti razvodom i urla 'mrzim te'

'Nije lijep prizor ugledati predsjednika SAD-a ispred Bijele kuće kada je pas uvijek ispred njega', kazao je Milan za američki CBS prisjećajući se scena s bivšim predsjednikom Georgom Bushom čiji je škotski terijer Barney ponekad odbijao ući u helikopter.

Prošle godine Michelle Obama je otkrila da su psa poklonili djeci nakon što je Obama postao predsjednik te da je Bo 'pomalo lud'. Barack Obama je također otkrio da Bo voli žvakati njegova stopala te da zna lajati do kasno u noć.

Cesar Milan svoju poularnost je stekao emisijom u kojoj s velikim uspjehom trenira neposlušne pse. Emisija je jako gledana te Milan ima mnogo obožavatelja diljem svijeta.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene