Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerno na Channelu 5

VIDEO: Nova teorija o nestanku Maddie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večernjem terminu britanska televizija Channel 4 premijerno će prikazati dokumentarni film koji rekonstruira događaje iz Portugala, u noći kada je nestala Madeleine McCain.

Malena Madeleine nestala je iz apartmana u ljetovalištu Praia de Luz, 3. svibnja 2007. godine dok su njezini roditelji večerali u obližnjem restoranu. Nova teorija večeras će prvi put biti prikazana u javnosti, piše APTN.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

>>Slučaj Maddie MCCann: 30 novih dojava o viđenjima

Dokumentarac se bavi pretpostavkom da je netko apartman posmatrao tjedan dana prije nego što je djevojčica nestala. Umirovljeni britanski policajac vjeruje kako pet odvojenih svjedočanstava o muškarcu koji se sumnjivo ponašao rješavaju Madeleinin nestanak. Bivši policajac detaljno je pregledao sve materijalne koje je prikupila policija i pronašao dvojicu svjedoka koji tvrde da su vidjeli muškarca kako iznosi dijete iz apartmana u noći 3. svibnja 2007.

Madeleinena majka Kate također se pojavljuje u dokumentarcu i govori kako se nada da će pronaći kćer. Obitelj Maddie uoči dvogodišnjenice njezina nestanka objavila je ilustaciju kako bi djevojica izgledala danas, u dobi od šest godina. Ilustracija, napravljena u američkom nacionalnom centru za nestalu djecu, prvi je put objavljena nedavno na taleviziji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene