Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Nova šokantna snimka pucnjave na novinare u Gruziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U medijima su osvanule nove snimke napada na novinare u Gruziji! Pucnjava na jasno označena vozila s novinarskim ekipama dokaz je da u sukobu Rusa i Gruzijaca pravila ratovanja ne vrijede.

Četiri turska novinara napadnuta su nakon prelaska južno-osetijske granice. Odmah po ulasku u pobunjenu gruzijsku pokrajinu, na njihovo je vozilo otvorena vatra. 

Pročitajte i ovo Ubijeni policajci u Sjevernoj Karolini ubijen i napadač Četvero policajaca ubijeno, četvero ranjeno: Došli su uhititi zločinca, a onda je na njih otvorena vatra Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen?

Nekoliko trenutaka poslije, četvorka je napustila vozilo. Glasno viču da su novinari, traže liječničku pomoć. Prilaze im naoružani ruski vojnici. 

Uprava TV postaje NTV objavila je kako su novinari privedeni i satima ispitivani. U Tursku su vraćeni tek tri dana poslije incindeta, u proteklu srijedu.

>> VIDEO: Ruski vojnici pljačkaju banku u Gruziji

>> VIDEO: Pogodio je metak u prijenosu uživo

Snimka je prodrla u medije dan nakon što je objavljena šokantna snimka na kojoj je gruzijska novinarka tijekom izvještavanja uživo pogođena metkom.

Na sreću, metak joj je samo okrznuo ruku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene