Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao iz snova

VIDEO: Noseći majice zarađuje 83.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 83.000 američkih dolara godišnje zarađuje 26-godišnji Jason Sadler, a posao mu je - nošenje majica.

Ovaj prevoditelj s Floride zarađuje za život prodavajući unikatni prostor za reklame, dio vlastite garderobe, piše Reuters. 26-godišnji Jason Sadler, bivši je djelatnik u marketingu koji je prošle godine osnovao svoju vlastitu kompaniju iwearyourshirt.com (Nosimvašumajicu.com) . Nosit će majicu bilo koje kompanije, a potom koristiti društvene mreže kako bi ih promovirao. 'Šećem okolo, fotografiram, nosim majicu cijeli dan. O tim fotografijama pišem na blogu, stavljam ih na Twitter, mijenjam svoj Facebook profil, a stavljam i videa na Youtube, koja također idu na Facebook. Ja sam samo kreativan za kompaniju koja me unajmila', rekao je Sadler.

Pročitajte i ovo Oglašavanje na Novoj TV - 4 Nikoga se ne štedi Nova TV beskompromisno čuva povjerenje gledatelja: Samo dva posto od ukupnih prihoda ostvareno je od oglašavanja državnih tvrtki i institucija Slika nije dostupna Dobar posao Osječki zatvor iznajmio zid

Posao ide jako dobro

Svoje usluge naplaćuje ovisno o tome koji je dan u godini, pa tako oglašavanje 1. siječnja kod njega košta svega jedan američki dolar, a 31. prosinca 365 dolara. Iako ne zvuči mnogo, Sadler napominje da, ukoliko proda svaki dan u godini, na tome može zaraditi 66.795 dolara. Osim toga, mjesečna sponzorstva koja prodaje koštaju 1.500 dolara, što je još dodatnih 18.000 dolara na njegovom računu. 'Ove godine zaradio sam 83.000 dolara', rekao je Sadler. Interes za oglašivačkim potencijalom društvenih mreža priskrbila je Sadleru mnogo pažnje. Kaže da njegovu internetsku stranicu dnevno posjeti 300 osoba. Posao ide tako dobro da je unajmio još jednu osobu koja će nositi majice, tako da će zarada biti udvostručena.

Biste li voljeli imati ovakav posao?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene