Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozdravili ga mali zeleni

VIDEO: NLO na Obaminoj inauguraciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Internetu se pojavio zadivljujući video NLO-a koji leti iznad predsjednika SAD-a Baracka Obame na povijesnoj inauguraciji, piše The Sun.

Na snimci se vide voditelji CNN-a Wolf Blitzer i Anderson Cooper kako razgovaraju o Obaminom povijesnom govoru, prije nego su prekinuli i pokazali kadar scene Washington DC-a. 'Za ostatak svijeta, posebno za muslimansku zajednicu, on ima dvostruku poruku', rekao je Blitzer, a na snimci se vidi maleni tamni predmet koji leti u pozadini iznad Washingtn DC-a.

Pročitajte i ovo Željko Komšić - 2 FORMIRANJE VLASTI BiH se sprema za inauguraciju Predsjedništva: Neki uzvanici odbili doći na svečanost Slika nije dostupna INAUGURACIJA Macron svečano prisegnuo u Elizejskoj palači: "Moramo izumiti novu metodu zajedno, daleko od ustaljenih tradicija i rutina..."

Video naziva 'Snimljno na CNN-ovim vijestima – NLO na inauguraciji predsjednika Obame' potaknuo je veliku raspravu kod nekih blogera koji diksutiraju o tome radi li se o ptici ili NLO-u. 'Osobno mislim da su se mali zeleni pridružili svijetu u pozdravljanju Obame', napisao je jedan. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene