Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cipelom na premijera

VIDEO: Nezadovoljan odgovorom cipelom gađao premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bacanje cipela na političke dužnosnike postaje svojevrsni trend potvrđuje i novi primjer iz Australije.

Naime, tijekom televizijskog gostovanja bivšeg premijera Johna Howarda muškarac iz publike nije bio zadovoljan njegovim odgovorom pa je u nedostatku argumenta izuo cipelu i bacio je na političara.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

>> VIDEO: Obaminu sliku gađali cipelama

>> VIDEO: Cipelom gađao grčkog premijera

>> VIDEO: Kurd cipelom gađao Erdogana
 

Naime, Petera Graya zanimalo je bi li Howard i dalje podržavao rat u Iraku s obzirom na nove informacije o mučenjima Iračana koje su objavljene na Wikilleaksu. 'Maoprije ste rekli da podržavate suradnju Australije u ratu u Iraku čime ste odveli našu državu u rat za za kojeg se većina Australaca protivila. Kako branite tu tvrdnju?, upitao ga je Gray praćen gromoglasnim pljeskom publike.

Howard je zatim kazao kako on prihvaća punu odgovornost odluka vlade na kojoj je bio na čelu te da su potezi bili sasvim razumljivi kada se uzmu u obzir podaci o oružju za masovno uništavanje za koje se u to vrijeme vjerovalo da postoje.
Greya je taj odgovor u potpunosti izbacio iz takta pa je urlajući kako je premijer bio za smrt Iračana izuo cipelu i bacio je na njega. Voditelj emisije odmah je pozvao osiguranje koje je izvelo napadača van te se ispričaoo premijeru na neugodnosti.

No, Howard je stolčki podnio napad nastavljajući se smiješiti u kameru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene