Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabilježile kamere

VIDEO Pastor šokirao tijekom propovjedi: Hvalio se kako je istukao dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog su pastora kamerom snimili dok je držao propovijed tijekom koje je ispričao kako je izudarao dječaka koji ga je živcirao.

Eric Dammann, pastor u baptističkoj crkvi u New Jerseyju, svojim je župljanima govorio o dječaku Benu kojeg je upoznao u Calgaryju, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

'Bio je pametnjaković. Bio je pametno dijete, ali to je također bilo opasno', kazao je pastor Eric. Župljani su ostali šokirani njegovim priznanjem i činjenicom da se hvali takvim postupkom. No njega to nije spriječilo da prepriča događaj do kraja.

Pastor u Keniji uhvaćen spuštenih hlača i javno osramoćen

Tijekom boravka u kampu, dječak ga je stalo propitkivao, a Eric je to shvatio kao 'neposlušnost prema Bogu', te dječaka udario u prsa. Na snimci se vidi kako pastor zamahuje rukom ne bi li prisutnima što bolje prikazao kako je djetetu nanio fizičke ozlijede.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene