Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbila se predati

VIDEO Nevjerojatno što je preživjela samohrana majka četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka četvero djece iz Kolorada u SAD-u preživjela je zarobljena i teško ozlijeđena u prevrnutom automobilu. Bespomoćna je provela 6 dana bez hrane i vode, a spasioci tvrde kako ju je na životu u trenutku spašavanja držala isključivo volja za životom.

Kristin Hopkins (43) je samohrana majka četvero djece koja je doživjela stravičnu prometnu nesreću u Koloradu. Šest dana je provela zarobljena u automobilu bez hrane i vode, s teškim ozljedama i unutarnjim krvarenjem. Iako je preživjela, život joj je još uvijek u opasnosti, a liječnici ističu kako će joj obje noge vjerojatno morati amputirati.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Hopkins je nesreću doživjela 29. travnja, kad je automobilom izletjela s kolnika i završila u guduri među drvećem. Pronašli su je alučajni prolaznici tek 4. svibnja, prenosi Sky News.

VIDEO Nevjerojatno što je ova baka preživjela!

Dok je ležala zarobljena u automobilu, pisala je poruke na crveno-bijelom kišobranu, ne bi li privukla pažnju vozača s ceste, no nitko od vozača ništa nije primijetio.

Vatrogasci koji su prvi stigli na teren smatrali su kako je riječ o operaciji vađenja tijela iz automobila, no kad su krenuli razbijati bočno staklo na automobilu, Hopkins je ruku prislonila na staklo i šokirala ih. U trenutku se akcija pretvorila su spasilačku.

"Nevjerojatna je njezina želja za životom", istaknuo je Jim Cravener, vatrogasac koji je sudjelovao u njezinom spašavanju.

Hopkins se nalazi u bolnici u Denveru u kritičnom ali stabilnom stanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene