Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrili ga roditelji

VIDEO Kuća horora: Povjesničar iskapao tijela djevojčica i oblačio ih kao lutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su snimke iz kuće horora u kojoj je ruski povjesničar održavao rođendanske zabave za 150 malih djevojčica, koje je iskopao iz njihovih grobova i mumificirao.

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem"

Anatoly Moskvin (46) iz Nizhny Novgoroda u Rusiji, uhićen je 2011. nakon što je otkriveno da je iskopao tijela djevojčica starih između tri i 12 godina, piše Daily Mail.

Tijela bi potom odnio kući i pretvorio ih u horor kolekciju mumija, oblačio ih je, a od jednog je tijela napravio da izgleda kao mali medo.

Video koji je snimio Moskvin i koji su istražitelji pronašli u njegovoj kući, prikazuje hodnik zatrpan vjenčanicama i šarenom odjećom. Tu su i tijela koja u bizarnim kostimima 'sjede' u kući.

DOKAZ BIOPSIJE: Mumija stara 5.300 godina ima neljudske gene

Ustvrđeno je kako Moskvin nije mentalno zdrav za sudjelovanje na suđenju te da bi trebao ostati u psihijatrijskoj klinici.

Moskvin koji govori 13 jezika, te je opisivan kao 'genije', dao je mumificiranim tijelima imena i organizirao za njih rođendanske zabave.

Na jednom kadru vide se mumificirana tijela, a čuje se muškarac koji kaže: 'Ove su lutke napravljene od ljudskih ostataka'.

Moskvin je prikupio informacije o životima svake djevojčice koju je iskopao te isprintao instrukcije kako proizvesti lutku od ljudskih ostataka.

Njegovu poremećenost otkrili su njegovi roditelji kada su ga jednom prilikom posjetili. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene