Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Jako dugo nisam...'

VIDEO Nećete vjerovati zbog čega Hillary Clinton najviše žali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hillary Clinton priznala je da postoji jedna stvar za kojom jako, jako žali.

Od kad je sa suprugom Billom Clintonom uselila u Bijelu kuću 1996. godine, Hillary nije vozila automobil. I zbog toga joj je, kaže, jako žao. 

Pročitajte i ovo George W. Bush Na ispraćaju brojni državnici Ujedinjena Amerika ispratila bivšeg predsjednika Georgea H. W. Busha Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) VATROGASCI JE ODMAH UGASILI Izbio požar u kući Billa i Hillary Clinton, vatra je planula u spavaćoj sobi

'Moram priznati. Jedna od stvari za kojom žalim od kad sam u javnom životu, jest što više ne znam voziti', rekla je Hillary, piše Onpolitics.

'Posljednji put kad sam vozila automobil, bila je 1996. godina. Jasno se toga sjećam. Nažalost, i tajna služba, zbog čega auto više ne vozim', rekla je Hillary prisjećajući se svojih vozačkih dana tijekom National Automobile Dealers Association u New Orleansu.

VIDEO Opkolili ga agenti, on svejedno naplatio kaznu Hillary Clinton

Hillary nije vozila jer ju je štitila tajna služba dok je njezin suprug bio u Bijeloj kući, a potom je zaštitu dobila kao senatorica. Nakon toga je bila Državna tajnica i kao prva žena američke diplomacije imala je zaštitu tajne službe.

Njezina je izjava snimljena kamerom i sada je predmet rasprave u SAD-u. Dok joj jedni to zamjeraju, drugi zbijaju šale, govoreći primjerice, da je vjerojatno zadnja pjesma koju je slušala bila 'Macarena'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene