Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrinuo javnost

VIDEO Ministar financija osramotio se pred dječakom. Nije znao koliko je 7 puta 8!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski ministar financija George Osborne uspio se osramotiti pred dječako (7), odbivši mu odgovoriti na jednostavno matematičko pitanje.

Panel školaraca intervjuirao je britanskog ministra financija Georgea Osbornea oko britanske ekonomije, no na vrlo konkretno pitanje jednog sedmogodišnjaka, da napravi umnožak brojeva 7 i 8, osborno je glatko to odbio učiniti.

Pročitajte i ovo Upisne kvote i loši rezultati maturanata - 5 matematika najveći strah Istražili smo hoće li fakulteti spuštati kriterije: "Problem je jer upisujemo studente koji realno ne mogu završiti fakultet" Prosječne ocjene mature su - trojka Većina uzima nižu razinu Matematika na državnoj maturi strah i trepet, gotovo trećina maturanata ne položi ispit

"Neću se uvlačiti u čitav niz takvih pitanja... Napravio sam životno pravilo da ne odgovaram na pitanja iz matematike", odgovorio je dječaku Osborne.

Dječak je sam odgovorio na pitanje.

Osborne je zbog izbjegavanja odgovora ismijan na internetu te smatrajukako je zabrinjavajuće da ministar financija nezna napraviti jednostavan umnožak.

Pogledajte video u kojem Osborne odbija odgovoriti dječaku. Pitanje dječak postavlja iza 50-te sekunde videa. Moramo napomenuti kako je ova verzija videa prepravljena, ali Daily Mirror ima punu verziju u kojoj ništa nije izrezano.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene