Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila učenica

VIDEO Nastavnica krade iz torbi učenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenica srednje škole u Kaliforniji bila je šokirana kada je otkrila da nastavnica krade iz torbi učenika dok su oni na satu tjelesnog.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain

Učenica drugog razreda srednje škole Linden, Justine Betti ispričala je kako se odlučila sakriti u ormarić u svlačionici dvorane za tjelesni, te kamerom 'uhvatiti' lopova za kojeg su svi znali da postoji, ali nisu znali o kome se točno radi. Učenicima su naime, u posljednje vrijeme često nestajale stvari iz torbi, pa je bilo jasno da ih netko potkrada. Iznenađenje je bilo tim veće što se radilo o nastavnici tjelesnog koja im je inače bila draga, javljaju news10.

Iz ormarića snimila krađu

Umjesto da ode na tjelesni, Justine se sakrila u ormarić i sa sobom ponijela mobitel kojim je namjeravala snimiti kradljivca. U drugi je ormar stavila kameru kako bi bila sigurna da će sigurno snimiti osobu koja ih potkrada. Nakon što su sve učenice napustile svlačionicu iza njih je ostala nastavnica tjelesnog odgoja. Ubrzo je počela otvarati učeničke torbe, a iz nekih je izvadila novac.

>> VIDEO: Što sve nes tane u hlače...

Sve je to vidjela Justine, a i obje su kamere snimile što se događa. 'Nisam mogla vjerovati da bi nastavnica takvo što učinila. Bila je jako draga, ali to je učinila', ispričala je učenica. Snimku je s kolegama odlučila predočiti ravnatelju. 'Rekao je da će to istražiti, ali da bi trebali izbrisati video. Međutim, ja sam snimku već poslala svom tati', rekla je Justine.

'Iako smo sigurno da smo dobro postupili, teško nam je'

Nastavnica je sada na neplaćenom dopustu, priopćili su iz škole te poručili da istražuju događaj. Inače, radi se o nastavnici koja već 30 godina radi u školi. Iako napominje da se borila s tim da objavi ovaj video, Justine kaže i da su joj kolege iz razreda dale podršku u tome. 'Oni su mi dali podršku i rekli su mi da smo napravili pravu stvar. Iako osjećamo da smo dobro postupili, to nam je i dalje teško', zaključuje Justine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene