Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka nadzorne kamere

VIDEO Nasred ulice iz čista mira nokautirao tinejdžerku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac star između 25 i 30 godina dotrčao je do tinejdžerke i bez ikakvog je povoda silovitim udarcem nokautirao. Snimila ga je nadzorna kamera.

Londonska je policija u potrazi za nepoznatim muškarcem kojeg je nadzorna kamera snimila kako iz čista mira nokautira 16-godišnju tinejdžerku.

Pročitajte i ovo Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

>> Policajac nokautirao ženu i razbio joj usnicu, mislio da ga je poprskala vodom

Na šokantnoj se snimci vidi kako djevojka mirno hoda pločnikom, a onda joj sleđa prilazi napadač i jednim je snažnim udarcem u zatiljak ruši. Od siline se udarca odmah onesvijestila i ostala nepomično ležati, dok je nasilnik otrčao u nepoznatom smjeru.

Sve se dogodilo još 13. studenoga oko podneva u istočnom dijelu britanske metropole, a policija je tek sada izašla u javnost sa snimkom, s obzirom da napadača još uvijek nije uspjela identificirati.

Premda snimka upućuje da je djevojka zadobila u najmanju ruku potres mozga, u bolnici je zadržana tek nekoliko sati zbog ogrebotina.

Šokantnu snimku možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene