Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Velikoj Britaniji

VIDEO Nasmrt izgladnjela sina pa naručila pizzu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pronašla četverogodišnje dijete izgladnjelo na smrt obučeno u odjeću za bebe.

Britanka je optužena da je nasmrt izgladnjela četverogodišnjeg sina, te je naručila pizzu nekoliko sati nakon njegove smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Hamzah Khan, sin Amande Hutton (43), navodno je, kada ga je policija pronašla, bio toliko mršav da je bio odjeven u odjeću za bebe. Majka je njegovo mumificirano tijelo gotovo dvije godine držala u svojoj spavaćoj sobi, i dalje uzimajući naknadu za djecu, prenosi Mirror.

Tužitelj Paul Greaney jučer je na suđenju rekao kako su iskusni policajci bili teško šokirani kada su 21. rujna 2011. godine pronašli tijelo u kući u Bradfordu. Tužitelj se upitao kako je moguće da se ovakav slučaj dogoditi u Engleskoj u 21. stoljeću.

>>Sj. Koreja: Izluđen glađu ubio vlastitu djecu i pojeo ih

''Hamzahov rast bio je usporen jer je bio pothranjen tijekom dugog vremenskog razdoblja, a to je rezultiralo njegovom smrću. Ukratko, nasmrt je izgladnjen'', rekao je Greaney.

U crno odjevena majka, koja negira krivnju za ubojstvo, povremeno je plakala i žmirila dok su u sudnici prikazivane tmurne fotografije njezine kuće. Pod dnevnog boravka bio je prekriven smećem poput kutija za pizzu, plastičnih vreća. Utvrđeno je da je dijete preminulo 15. prosinca 2009. godine, a tijelo je pronađeno nakon što se jedan susjed potužio da mu netko u vrt baca prljave pelene.

Kada je Hutton otvorila vrata, policija je primijetila miris koji se širio iz kuće. Unutra su pronađene velike količine smeća, izmeta i praznih boca. ''Ono što su otkrili uznemirilo je čak i okorjele policajce'', rekao je Greaney.

Hamzahov otac Aftab, koji je s Hutton navodno bio u "nasilnoj" vezi do 2008. godine, policiji je izražavao zabrinutost zbog lošeg zdravlja svog sina, no ništa nije bilo poduzeto. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene