Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO Nadzorna kamera snimila auto koji nestaje pod slapom mulja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjeverozapadu Kine u samo dva sata palo je gotovo 80 litara kiše po četvornom metru što je dovelo do poplava i velikih odrona. Jedan odron zabilježila je nadzorna kamera.

Iz kineske provincije Shaanxi stižu zapanjujuće snimke velikog odrona zemlje koja je zatrpala jedan osobni automobil.

Pročitajte i ovo Odron zemlje u Tanzaniji - 2 Ilegalni rudnik Užas u Tanzaniji! Blato i zemlja zatrpali ljude, izvučeno 22 tijela: "Pokušavali su zaraditi za život za svoje obitelji" Poplava u Indiji Najavljeni novi odroni Bujična poplava usmrtila 14 osoba, 102 još se traže: Voda je srušila kuće i mostove, oštetila vojnu bazu i potopila aute

>> VIDEO Spektakl koji istovremeno zadivljuje i zastrašuje

Kako javlja ABC 15, u gradu Yan'anu na sjeveroistoku Kine u samo dva sata palo je gotovo 80 litara kiše po četvornom metru tako da je došlo do većeg broja odrona, a u samom gradu kanalizacijski sustavi nisu mogli podnijeti veliku količinu vode pa su ulice poplavljene.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako je osobno vozilo u nevjerojatnom naletu mulja gotovo potpuno zatrpano da bi nekoliko sekundi poslije dvojica muškaraca neozlijeđena izašla iz auta.

Kasnije se iz blokiranog vozila uspio izvući još jedan muškarac koji je, uz pomoć svojih suputnika, u konačnici uspio spasiti i četvrtog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene