Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspio

VIDEO Snimka koju je predsjednik pokušao sakriti od javnosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstariji afrički lider, predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe, imao je nezgodu na aerodromu u Harareu, koju je pokušao zabranom sakriti od javnosti. Nije uspio, jer su video prenijeli svi svjetski mediji.

Mugabe je nakon govora na spomenutom aerodromu u Harareu krenuo stepenicama s podija i onda je izgubio ravnotežu i pao na koljena. Sve to snimila je kamera i fotoreporteri.

Pročitajte i ovo Rober Mugabe Jr. sa svojim ocem (Foto: AFP) Među njima i Mugabeovi sinovi Bogati klinci Zimbabvea: Imaju svoje sestre Karsdashian i besramno se razbacuju bogatstvom Prosvjednici gaze ploču s natpisom Ulica R. Mugabea (Foto: AFP) Na korak do odlaska s vlasti Zimbabveanska vladajuća stranka smijenila i izbacila Mugabea, čeka se da odstupi i s vlasti

Predsjednik Zimbabvea ipak ima 90 godina pa ne treba čuditi da je, čim je pustio rukohvat, izgubio ravnotežu i pao pred pristašama. Mirror prenosi kako je Mugabe završio na rukama i nogama pred pučanstvom, no njegovi pomoćnici brzo su ga pridigli i otpratili do predsjedničke limuzine.

Njegovo osiguranje naredilo je prisutnim fotoreporterima da izbrišu fotografije, no fotografije su se pojavile, kao i video.

Zimbabve, koji je nekoć bila prosperitetna nacija južnog dijela Afrike, na velikim je mukama otkako je Mugabeova vlada počela otimati farme u vlasništvu bijelaca 2000. godine.

Ta je zemlja imala neviđenu hiperinflaciju, sve do 2009. kad je nacionalnu valutu zamijenila dolarom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene