Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno šest radnika

VIDEO: U New Delhiju se ponovno urušio isti most

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dan nakon što se urušio most u Indijskoj prijestolnici New Delhiju, pri čemu je pod teškim komadima betona zdrobljeno petero ljudi, danas je ponovno došlo do urušavanja.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja i Sabina Tandara Knezović - 1 Izborna matematika Grmoja otkrio hoće li podržati Milanovića: "Za što se čeka Most?" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Nova nesreća na istom mostu dogodila se nekoliko sati nakon što šef Metroa E. Sreedharan pregledao stanje na terenu i to dok su ostatke s mjesta nesreće čistili radnici, piše Reuters. U današnjem urušavanju ozlijeđeno je šest osoba. Iako je Sreedharan ponudio ostavku na svoje mjesto šefa Metroa, gradonačelnik indijske prijestlonice odbio ju je prihvatiti.

'Nesreća se nije ponovno dogodila zbog bilo čije žurbe', kazao je donjem domu indijskog parlamenta Jaipal Reddy, indijeski federalni ministar za urbani razvoj. U međuvremenu je osnovana četveročlana komisija, koja će istražiti okolnosti urušavanja mosta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene