Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bigfoot, Jetti ili...

Toliko molio da su otisci stopala ostali u podu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hua Chi, 70-godišnji tibetanski svećenik, toliko često i dugo moli da su se u drveni pod hrama utisnuli savršeni otisci njegovih stopala.

Hua Chi, svećenik i iscjeljitelj metodama narodne medicine, u hram u Tongrenu stigao je prije 20 godina, i to kako bi svakodnevno izvodio isti ritual. Hua ustaje prije zore i kreće u hram, gdje staje uvijek na isto mjesto i počinje izgovarati molitvu klanjajući se neprekidno. Molitvu je svaki dan izgovarao i po nekoliko tisuća puta, nakon čega slijedi obilazak hrama. Ipak, godine prolaze i vrijeme čini svoje.

Pročitajte i ovo Marinko Golek Marinko Golek Tragično preminuo mladi svećenik, imao je samo 32 godine Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo

'Prije sam znao molitvu izgovoriti i po 2 ili 3 tisuće puta, a sada najviše 1000', kaže Hua i dodaje kako zimi rijetko uspijeva više od 500 puta.

Hua na istom mjestu moli već 18 godina, svakodnevno, a otisci u drvu duboki su 3 centimetra. Hua se nada da će njegova predanost biti prepoznata te da će njegova duša u zagrobnom životu zaslužiti adekvatnu reinkarnaciju.

A u međuvremenu, Hua svojim molitvama i ustrajnošću u njima, čime je i uspio ostaviti doslovno dubok trag u hramu, inspirira mlaše svećenike da postignu isto. 'Inpirirao me da učinim isto pa da i ja s vremenom na mjestu molitve ostavim dukog otisak svojih stopala u podu hrama', kaže jedan od njih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene