Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je i pucnjave

VIDEO Masovno paljenje 'jointa' usred Denvera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjednici za legalizaciju marihuane na okupljanju u parku u blizini State Capitola u Denveru masovno su zapalili svaki svoj 'joint', a potom je uslijedila pucnjava. Dvije su osobe ranjene.

Nekoliko stotina prosvjednika masovno su zapalili 'joint' tijekom prosvjeda u američkoj saveznoj državi Colorado. U pucnjavi koja se dogodila tijekom prosvjeda, a kojoj se još ne zna povod, muškarac i žena upucani su u nogu i izvan su životne opasnosti, objavila je denverska policija, piše Chicago Tribune.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Policajci traže dvojicu osumnjičenih za pucnjavu. 'Čuo sam pet ili šest pucnja u kratkom razdoblju. Svi su počeli brzo trčati na drugi kraj parka', ispričao je 27-godišnji Cole Wagenknecht, prosvjednik.

>> Najmlađa je i najbuntovnija - Što to radi iza kontejnera?

Federalna vlada u SAD-u smatra marihuanu nelegalnim i opasnim narkotikom, ali razmišlja se o odobravanju njezina korištenja starijima od 21 godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene