Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Razbit ću k****'

VIDEO 'Majka godine' bacila dijete da se može potući u busu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prebit ću te jer me vrijeđaš ispred djeteta', vikala je po autobusu majka držeći bebu u rukama drugoj ženi, koja ju je provocirala. Kad joj je prekipjelo, brigu o bebi prepustila je putniku i potrčala u obračun u punom autobusu.

Svađa dvije žene u autobusu rezultirala je tučnjavom, koju nitko nije, barem prema video snimci koju možete pogledati, pokušao aktivno spriječiti. Jedna od te dvije žene držala je bebu i nakon minute i pol svađanja i razmjene povišenih tonova po autobusu s drugom ženom, doslovce ubacila dijete u ruke prvog putnika preko puta sebe i potukla se.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

>> VIDEO Umirovljenici se POTUKLI u redu za liječnika

'Netko neka mi pridrži j***** dijete, jer ću razbiti tu k****', vikala je prije toga i živčano udarala nogom o pod autobusa.

Video ove ne baš uzorite majke možete pogledati priložen niže teksta. Na 1:42 minute majka gubi živce i kreće u obračun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene