Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

VIDEO: Lančani sudar četiri kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je pokušao izbjeći nalet na automobile koji su uzrokovali prometnu nesreću ispred njega, vozač kamiona izazvao je lančani sudar kamiona.

Četiri kamiona sudarilo se na rumunjskoj državnoj cesti 7 kada je vozač prvog kamiona pokušao zakočiti i prešao na suprotan trak te tako naletio na kamion koji je vozio u suprotnom smjeru. Iza njega su bila još dva kamiona te je zbog nedovoljnog razmaka došlo do lančanog sudara, izvijestila je Pro TV.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Slika nije dostupna Dva vozača ozlijeđena Kaos na Podravskoj magistrali: Sudarila se dva kamiona, naletio i automobil

Svjedoci kažu kako su vidjeli kamion s turskim registracijskim oznakama, kako je naglo skrenuo i završio na suprotnoj traci pri čemu se zaletio u drugi kamion. Vozač kaže kako su za nesreću krive kočnice te da je zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom. 'Pokušao sam izbjeći sudar vozila ispred sebe', rekao je vozač. U ovim sudarima lakše su ozlijeđene tri osobe, a cesta je bila zatvorena četiri sata.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene