Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oborili rekord

VIDEO Kuću osvijetlili s pola milijuna božićnih lampica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska obitelj osvijetlila je svoju kuću s više od pola milijuna božićnih lampica, što je novi Guinnessov rekord u kategoriji božićnog kićenja stambenih objekata, javlja BBC.

Obitelj Richards iz Canberre s 502,165 lampica vratila je rekord koji je držala od 2001. do 2011. godine s tristo tisuća lampica, a lani joj ga je preotela jedna obitelj iz New Yorka.

>>
Nećete VJEROVATI što je POSTIGAO autom starim 47 godina

Imanje obitelji Richards iz godine u godinu privlači mnogo posjetitelja, a sav se prihod uplaćuje u humanitarne svrhe.

Iako su se Richardsovi ove godine svojski potrudili i vratili Guinnessov rekord, onaj apsolutni ipak je u vlasništvu hrvatske obitelji Salaj koja svoje imanje pokraj Čazme, nadaleko poznatu 'Božićnu bajku', već godinama kiti s više od milijun božićnih lampica, a ovog će ih Božića biti gotovo 1,3 milijuna. Obitelj Salaj, međutim, nikad se nije prijavila za Guinnessovu knjigu rekorda. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene