Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javio se na internetski oglas

VIDEO: Kongresnik dao ostavku zbog golišavih fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kompromitirajući mailovi s golišavim fotografijama prisilili su na ostavku republikanskog kongresnika Christopher Leeja.

Američki se političar javio na internetski oglas žene koja je tražila financijski i emocionalno stabilnog muškarca. Međutim, lažno se predstavio kao razvedeni lobist i poslao fotografiju na kojoj je gol do struka.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

>> Fotografije golog Berlusconija za 8,8 milijuna kuna

Kada je prevarena žena doznala da Lee ima suprugu i sina, prepisku je dostavila jednom internetskom portalu. Lee je podnio ostavku samo nekoliko sati nakon što je skandal izbio.

'Ovim obavještavam o ostavci na mjesto u predstavničkom domu Kongresa koja stupa na snagu u 17 sati, 9. veljače 2011. U privitku je pismo koje sam predao guverneru. U potpisu, s poštovanjem Christopher Lee, zastupnik u Kongresu', rekao je službenik Kongresa SAD-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene