Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani snimali

Drama u gradskom busu: Nije imala kartu, policija je privela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedok privođenja rekao je da je žena policajcima i kontrolorima rekla da nema kartu jer se vozi samo jednu stanicu.

Komunalna policija u utorak je privela putnicu koja nije imala kartu u beogradskom gradskom prijevozu, javlja Kurir. Snimka privođenja žene, koju su pripadnici komunalne policije 'ubacili' u službeno vozilo, objavljena je na YouTube-u.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Kontrolori u autobusima moraju nositi pelene?!

Svjedok privođenja ispričao je da je žena stara 30-ak godina policajcima i kontrolorima rekla da nema kartu jer se vozi samo jednu stanicu.

'Rekla im je 'Molim vas, jednu stanicu se vozim'. Međutim, oni su tražili dokumente od nje, a onda su joj zavrnuli ruke iza leđa, na šta su se prolaznici i putnici koji su čekali prijevoz pobunili', rekao je i dodao da su komunalni policajci građanima koji su se zatekli u blizini zaprijetili da ne snimaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene