Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snijeg i magla

VIDEO Kolona duga 200 kilometara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozači nerijetko završe u dugim kolonama, naročito u vrijeme špice. Ali, kolonu iz Rusije, dugačku oko 200 kilometara teško je nadmašiti.

U nedjelju popodne na dijelu glavne autoceste između Moskve i St. Petersburga, dva najnapučenija grada u Rusiji, bila je dugačka oko 200 kilometra, izvijestili su ruski mediji, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Dmitri Peskov prekid vatre Rusija ne vidi smisao mirovne konferencije u Švicarskoj: "To je posve nemoguće" Izložba Trofeji ruske vojske - 1 Ogromna gužva Ruska vojska izložila zapadno oružje zaplijenjeno u Ukrajini: "Povijest se ponavlja"

Uzrok ovako dugačke kolone, pišu ruski mediji, su magla i snijeg koji je napadao i koji su čistile ralice. Do večeri se kolona smanjila na 54 kilometra. Iako je to bilo značajno poboljšanje, bilo je daleko od normalizacije prometa koju je rusko ministarstvo za hitne slučajeve najavilo za kasne popodnevne sate.

>> Što bi vi učinili: U Francuskoj kolona od 793 kilometara!

Prometni zastoj povećavao se od petka kada je na tom području počeo padati gusti snijeg. Kada je snijeg prestao padati, već ga je napadalo jedan metar.

Rusi koji su se našli u ovoj koloni i odmor potražili u obližnjim kafićima, na društvenim su se mrežama požalili da su kafići drastično podigli cijene. Na taj su način, tvrde, iskorištavali one koji su se našli u koloni i potražili okrepljenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene