Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve financirao Moamar Gadafi

Kolektivno šerijatsko vjenčanje u Zenici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zenici je održano prvo kolektivno šerijatsko vjenčanje u Bosni i Hercegovini!

Bračne zavjete izreklo je 20 parova iz više općina središnje Bosne. Većina ih je sredinom 90-ih bila u izbjeglištvu u Libiji, pa ne čudi što je sinoćnji događaj u potpunosti financirao libijski predsjednik. Moamer Gadafi platio je svečanost, večeru za domaćine i više od 500 njihovih gostiju.

Pročitajte i ovo Rijeka Bosna kod Zenice Što se događa? VIDEO Uznemirujući prizor u BiH: Rijeka poprimila boju krvi, građani uzorke šalju inspekciji Zastave BiH Žestoka kampanja u BiH VIDEO "Poručujem im svima da se napuše k***a": Pogledajte snimku za koju političar tvrdi da je - montaža

Libijski vođa Moamer Gadafi prošle je godine poslao privatni zrakoplov da ponovno odvede dio njegovih štićenika u posjetu Libiji, pa se tada rodila ideja o ovom događaju, kojeg je pokrenuo Safer Terzić, predstavnik onih koji su bili u Libiji za vrijeme rata.

Svaki od parova koji dolaze iz Kaknja, Breze, Zenice i Visokog je imao dvadeset uzvanika. Organizatori, koji namjeravaju da ovakvo vjenčanje bude tradicija, osigurali su da na stadion može ući tko god hoće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene