Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Serenada za Lennona

Video koji slama srce: Otac pjeva umirućem sinčiću koji mu je sutradan umro na rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lennon James Piko preminuo je na očevim rukama dan nakon što je snimljen video.

Malenom Lennonu Jamesu Pikou otac je otjepao srceparajuću serenadu nekoliko sati nakon što je njegova majka umrla tijekom porođaja, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 Pjesma kultnog benda Čije je to stihove Milanović citirao tijekom šokantne objave: "Rijeke pravde dolaze, izlit će se u proljeće" Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku

I prije nego je rođen Lennon je često udarao mamin trbuh kada bi čuo glazbu. Nažalost, njegova majka Ashley umrla je nekoliko sati nakon što je hitno prevezena u bolnicu na carski rez.

TUGA i PLAČ u Italiji

Kada je Lennon rođen u 46. tjednu trudnoće prošlu subotu njegov otac Chris u bolnicu je donio svoju gitaru. Sjeo je kraj inkubatora i otprjevao mu neke od svojih omiljenih pjesama. Nekoliko dirljivih sati proveli su kao otac i sin, ali nažalost Lennon je idući dan preminuo u naručju svog oca.

Video u kojem Chris svom sinčiću pjeva pjesmu Beatlesa objavljen je na YouTube-u u srijedu i u samo 24 sata postao je viralan te skupio više od 290 tisuća pregleda.

U spomen na 30-godišnju Ashley pokrenuta je web stranica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene