Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U PAR SEKUNDI

VIDEO - ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Klizište 'progutalo' kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području BiH aktivno je oko 500 klizišta. Kuće jednostavno - nestaju.

Deseci objekata diljem općine Tuzla porušeno je i oštećeno u naletima klizišta. Neočekivane aktivacije klizišta sve su učestalije, nitko ih više ne može predvidjeti niti pobrojati njihov broj. Neslužbeno se radi o broju od oko 500 klizišta.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

Ne može se niti potvrditi mjesto u kojem je situacija najteža, iz minute u minutu njihova je brojka sve veća. Informacije o rušenju kuća i evakuaciji mještana rastu iz sata u sat.

VIDEO 'Ode mi sve!': Stravičan trenutak u kojem klizište ruši kuću u par sekundi

Tuzlansko prigradsko naselje Crno Blato, zajedno sa Doknjem i drugim susjednim selima, odsječeno je od drugih dijelova Tuzle.

Jedno je takvo klizište prijavljeno u nedjelju. Nakon pokretanja klizišta kompletno prizemlje je propalo u zemlju. Sudeći po komentarima prilikom snimanja na ovom lokalitetu bilo je mještana koji su bili u kućama, a još uvijek se ne zna da li ima ozlijeđenih, piše Klix.ba.

Pogledajte u VIDEU jeziv trenutak u kojem klizište 'guta' kuću u Crnom Blatu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene