Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoreno 3.000 škola

VIDEO Kaos zbog snijega: Otkazano 400 letova na Heathrowu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 400 letova otkazano je u zračnoj luci Heathrow u Londonu, a u Engleskoj i Walesu zatvoreno je više od 3.000 škola.

Putnici u najprometnijoj britanskoj zračnoj luci na zapadu Londona suočili su se s velikim brojem otkazanih i odgođenih letova. Zbog gustog snijega, smanjene vidljivosti i smrznutih pista otkazano je ukupno 400 letova, javlja AP.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu VRAĆA LI SE ZIMA? FOTO Na Sljemenu pada snijeg, na Zavižanu ga ima 14 centimetara Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

'Radimo sve što možemo da pomognemo putnicima čiji su letovi otkazani ili odgođeni zbog vremenskih neprilika', priopćio je British Airways.

Neki su putnici ispričali kako su u avionu bili i sedam sati, ali njihov zrakoplov nikada nije uzletio. 'Ovdje je kaos. Dali su nam spužve za ležanje i deke, ali ne žele ugasiti svjetlo. Ja ne mogu spavati s upaljenim svjetlima', rekao je putnik Terry Collins. Njegova suputnica dodaje kako su im torbe ostale u avionu tako da ne mogu otići.

>> VIDEO Znate li gdje je ovo? Liči na Zagreb, ali nije...

Osim toga zatvoreno je više od 3.000 škola u Engleskoj i Walesu u vrijeme kada obilne snježne padaline zadaju goleme probleme u većem dijelu Velike Britanije, izvijestio je u petak BBC.

Obilan snijeg pada i u Walesu, gdje je meteorološka služba izdala rijetko upozorenje na kritične vremenske prilike koje znači da se putuje samo u krajnjoj nuždi. Upozorenje je objavljeno i za neke dijelove Sjeverne Irske te veći dio Engleske, dok snijeg pada i u pojedinim područjima Škotske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene